Magenta Podcast

Ahol a játékos lét a tét

Episode Summary

Milyen a hangulat egy esport versenyen? Hogyan lesz valaki kosarasból esport bajnok? Mit érzékel ebből a családja? Mit lát ebből a szélesebb közönség? Vendégünk egy igazi top gamer, Domoszlay „kolor” Ádám és édesanyja, E-sport Anyu, azaz Domoszlayné Babják Orsolya, illetve Fromann Richárd szociológus kutató segít jobban megértenin a gamerek világát.

Episode Notes

Milyen a hangulat egy esport versenyen? Hogyan lesz valaki kosarasból esport bajnok? Mit érzékel ebből a családja? Mit lát ebből a szélesebb közönség? A gamerek világát számos legenda lengi körül – a Magenta Podcastban most ezt a közeget fedezzük fel. 

Ebben nem más segít nekünk, mint egy igazi top gamer, Domoszlay „kolor” Ádám és édesanyja, E-sport Anyu, azaz Domoszlayné Babják Orsolya. Mesélnek az első sikerekről, a gamer-létről és arról, mire vállalkozik, aki esport karrierbe kezd. Érkezik hozzánk Fromann Richárd szociológus kutató is, aki hosszú ideje kutatja a valódi gamerek világát és azt is, az életünk mely területeit szövi át a játék, a játékosság.  

A digitalizáció mindenhol ott van. Kerülj képbe és hozd ki belőle a legtöbbet! Olvass még többi cikket a digitális világból a Pont.MOST blogon. (www.pont-most.hu

Ha a gamerek világába kalandoznál, akkor: 

Tarts velünk legközelebb is!