Magenta Podcast

ByeAlex: régen a kazettás magnó volt jó, ma meg a TikTok

Episode Summary

Hogyan kezdett el zenélni ByeAlex? Milyen programokat és felületeket használt? Mit gondol az Instagramról, a Tiktokról, a Youtube-ról és indulna-e az Eurovízión, ha visszamehetne az időben? Jó hely-e a világ és mit szeretne igazán az élettől? Ezekről a kérdésekről mind beszélgetünk az egyik legnépszerűbb hazai előadóval ByeAlexszel. A műsor második vendége Szabó Gergely, a számtalan Youtube-csatornát üzemeltető Special Effects Media vezetője.

Episode Notes

Évadzáró epizódunkban a social média használatáról, lehetőségeiről beszélgetünk exkluzív interjú keretében az egyik legismertebb magyar zenésszel, ByeAlex-szel. Az adásból megtudhatjátok, honnan indult Alex karrierje, hogyan épített közösséget, mit gondol a legújabb social trendekről és milyen jótanácsokkal látta el mentoráltjait.

Velünk lesz az egyik legnagyobb hazai Youtube tartalomkezelő ügynökség, a Special Effects Média alapítója, Szabó Gergely is, aki hazai YouTube sztárok közösségi média stratégiájáért felel, és most veletek is megoszt egy-két hasznos tippet.

Szeptembertől új epizódokkal jelentkezünk, addig is hallgassátok meg korábbi részeket, olvassátok blogunkat, vagy nézzétek vissza MOST Fórum rendezvényeink beszélgetéseit!