Magenta Podcast

Digitális sikersztorik covid idején

Episode Summary

2020 az újratervezők éve. Muszáj megújulni, mert ebben a különös évben a bevett megoldások nem mindig, vagy nem ugyanúgy működnek, mint ahogy megszoktuk. Kifli.hu sztorijáról Zvara Tímea marketingvezetővel beszélgettünk, a megújult Borganika történetét Pancsovay Zita mesélte el és az újratervezőket bemutató site-ot, az újraterveztem.hu-t is megismerhetitek Turi Mártonnak köszönhetően.

Episode Notes

A digitális tér kínálta új utakkal és a járványhelyzet hozta új lehetőségekkel mindenki a maga módján próbál meg élni, újratervezni, és nem csak életben maradni, hanem prosperálni.

A Magenta Podcastban most három példát hozunk, hogy megmutassuk, milyen is lehet az újratervezett valóság a vállalkozások számára. Digitális sikersztorik következnek!

Beszélgettünk a tavaszi karanténban nagyon gyorsan fellendülő Kifli.hu sztorijáról Zvara Tímea marketingvezetővel. Hallhatjátok a teljesen új megközelítéssel a kulináris piacra lépett és a járványhelyzet miatt ismét megújult Borganika történetét Pancsovay Zitától és az újratervezőket bemutató site-ot, az újraterveztem.hu-t is megismerhetitek Turi Mártonnak köszönhetően. 

Három sikersztori a kihívásokkal teli 2020-as év végére, hallgassátok, inspirálódjatok! 

Az epizód végén nem marad el az ajánló sem, ha elmélyednétek a témában, ezeket az oldalakat ajánljuk:

www.ujraterveztem.hu

www.hellobiznisz.hu

Hallgasd meg a Magenta Podcast többi epizódját is! Kövesd a csatornát, iratkozz fel, hogy az elsők között hallgathasd meg a friss részeket. Olvasd a Pont.MOST blogot is a www.pont-most.hu oldalon.