Magenta Podcast

Indítsd be, vagy indítsd újra a karriered

Episode Summary

Kickstart-olunk, kiKraftolunk – karrier-álomból és kreatív ötletből is lehet valóság. A Magenta Podcast legújabb epizódjában ehhez adunk tippeket. Hogyan írjuk profi CV-t? Mik a fontosabb: a készségeink, vagy a szemléletünk? Hogyan kombináljuk a kettőt, hogy a maximumot tudjuk kihozni magunkból – és az adott helyzetből?

Episode Notes

Megtudhatjátok, hogyan lehettek meggyőzők videointerjúban – hogy mit kell tenni ahhoz, hogy a személyes varázs valahogy átmenjen még a digitális téren is. Példákat hozunk arra is, hogyan tanulhatsz gyorsan, a gyakorlatban új dolgokat – ha mondjuk a Telekom új prémium karrierprogramjához, a Kickstart-hoz csatlakozol.

Megismerhettek olyanokat is, akik a 180 fokos fordulattól sem riadtak vissza azért, hogy jól érezzék magukat a mindennapokban. Mert lehet egy pénzügyesből akár programozó is, ha eléggé elszánt a váltásra.  

Itt lesz velünk a CV Shark, Erdőssy Gellért, gyakorlati tanácsokkal. Érkezik Hinterstein Anikó, a Telekom Talent Experience vezetője, akit a Kickstart karrierprogramjának részleteiről kérdeztünk. És itt lesz Kovács Adél, a bátor lány, aki még nincs 30, de már volt profi pénzügyes – és most profi programozó. 

Az epizód végén jövünk az ajánlóval.

Ha többet szeretnél tudni arról, hogyan válts profin, hogyan csiszolj az életrajzodon és álláskereső profilodon, nézz körül a www.cvshark.hu oldalon. 

Ha van egy ötleted, de nem tudod, hogy ütesd át a gyakorlatba, nézz körül https://magentakraft.hu/ oldalon és csatlakozz a MagentaKraft közösséghez. 

Ha szívesen dolgoznál profi csapatban és szeretnél gyakorlatot szerezni még egyetem alatt, vegyél részt a Telekom Kickstart programjában. Részleteket a www.telekom.hu/kickstart oldalon találsz. 

Ha inspiráló karrierváltó-történetekre vagy kíváncsi, nézz körül a Nőiváltó oldalán, ahol Adélhoz hasonló bátor fordulatokra vállalkozó hölgyek osztják meg történeteiket.

Kövessétek a Magenta podcast csatornáját, mindenképpen iratkozzatok fel, hogy ne maradjatok le a friss tartalmakról és értékeljetek minket. Illetve olvassátok a Pont.MOST blogot is a www.pont-most.hu címen.