Magenta Podcast

Merre gurul a digitális érme? – Fintech alapozó

Episode Summary

Hol jár a pénzügyi világ digitalizációja és milyen új megoldásokat választhatunk ügyfélként? A Fintech Zone szakértői, Lemák Gábor és Németh Mónika elmagyarázzák az új pénzvilágot, Nagy Ádám, a K&H Információbiztonsági vezetője pedig elmeséli mire van szükség ahhoz, hogy egy szempillantás alatt teljesüljenek a banki utalásaink és hogyan érdemes vigyázni az adatainkra.

Episode Notes

Ha nem tudod, mi az a PSD2, vagy sosem fizettél még mobillal, azért hallgass minket, ha meg tudod, és van ilyened, akkor meg azért! Ebben az epizódban a fintech világ szakértői hoznak képbe minket arról, hogy hol jár a pénzügyi világ digitalizációja és hogy milyen új megoldásokat választhatunk ügyfélként. A Fintech Zone szakértői, Lemák Gábor és Németh Mónika jönnek és elmagyarázzák az új pénzvilágot a Revolut – Wise - Curve triászon túl is, és kiderül, milyen ajánlatokkal készülnek nekünk a bankok a jövőben. Beszélünk arról is, hogy hogyan vigyázzunk adatainkra ha digitálisan intézzük a pénzügyeinket és mire van szükség ahhoz, hogy egy szempillantás alatt teljesüljenek a banki utalásaink. A témában Nagy Ádám, a K&H Információbiztonsági vezetője ad  útmutatást. Tarts velünk! 

A digitalizáció mindenhol ott van. Kerülj képbe és hozd ki belőle a legtöbbet! Olvass még többi cikket a digitális világból a Pont.MOST blogon. (www.pont-most.hu

Tarts velünk legközelebb is!