Magenta Podcast

Milyen egy tudatosan digitális szülő?

Episode Summary

Hogyan viszonyuljunk szülőként a közösségi médiához, mire érdemes figyelni, ha a gyerekeinkről posztolunk? A harmadik évad első epizódjában a digitális szülőségről beszélgettünk Tatár Csillával és Méth Barbarával, a Hintalovon alapítvány kommunikációs vezetőjével, sőt elmondta a véleményét 2 fiatal, Lambert Balázs és Rajnai Rozi is.

Episode Notes

Percenként 1000 fotó. Ennyit tölt fel a világ népessége az instára és naponta 95 milliót posztolnak. De mit és mennyire tudatosan? Milyen egy tudatos digitális szülő? Mit oszt meg a gyerekéről? Szerintetek mennyire nehéz elhozni egy kisgyereket az oviból azokra az infókra támaszkodva, amelyeket az anyuka instaposztjaiból szűrtünk ki?

A 3. évad első epizódjában a digitális szülőségről beszélgettünk Tatár Csillával és Méth Barbarával, a Hintalovon alapítvány kommunikációs vezetőjével, sőt elmondta a véleményét 2 fiatal, Lambert Balázs és Rajnai Rozi is. 

Ha az epizód meghallgatása után még elmélyednétek a digitális szülő témában, nézzetek rá a tudatosdigitalis.hu oldalra, ahol mindent megtudhattok a Telekom és a Hintalovon Alapítvány közös kampányáról – és még a kérdőívet is kitölthetitek. 

További érdekességekért a digitalizáció világából olvassátok a megújult Pont.MOST blogot a www.pont-most.hu oldalon. 

Várunk benneteket legközelebb is a MAGENTA PODCAST adásaival. 

Tartsatok velünk!