Magenta Podcast

Nagy ötletből nagy üzlet – de hogyan?

Episode Summary

Siker az üzleti életben. Ki ne vágyna erre? De vajon mi minden kell ehhez? Van-e közös receptje a befutott vagy épp meredeken felfelé tartó vállalkozóknak, amelyet megtanulhatunk? Mi lehet a közös egy huszonéves IT szakemberben, egy negyvenes cápában és egy marketingkirálynőben? A Magenta Podcast legfrissebb epizódjából ez is kiderül.

Episode Notes

Hello biznisz! Jövünk és megmutatjuk, hogy hogy látják az üzleti kibontakozás lehetőségeit azok, akik saját bőrükön tanulták meg a leckét. Itt lesz velünk Balogh Petya a Cápák között egyik befektetője, Janata Kriszta marketingtanácsadó, és Lukács Áron vállalkozó, akik saját tapasztalatot szereztek a vállakozói lét szépségeiről is és buktatóiról is, hogy aztán a tanulságok ismeretében megerősödve lépjenek tovább és tovább. 

Az epizód végén ismét jövünk ajánlóval. 

Ha többet szeretnétek tudni arról, hogyan építhettek jó üzletet, nézzetek körül a Telekom Hello Biznisz oldalán, ahol ötleteket meríthettek, inspirálódhattok és tanácsokat is kaphattok.  www.hellobiznisz.hu

 

Janata Kriszta tanácsait a jó marketinghez a szövegírás területén is megismerhetitek, ha elolvassátok a Szövegírás szenvedéllyel című könyvét. 

Ha foglalkoztat a vállalkozások világa, olvassatok bele Ben Horowitz: Hard thing about hard things című könyvébe, ő brutális őszinteséggel ír arról, mennyire nem egyszerű vállalkozást vezetni. Ha továbbra is könyv, akkor a HVG kiadó is több könyvben foglalkozik a témával. 

Az interneten is számos olvasni és néznivaló van, nézzétek meg például a startuponline oldalát, vagy nézzétek vissza a Cápák között adásait. Érdemes végig nézni a crunchbase oldalát is , itt rengeteg innovatív vállalkozást ismerhettek meg a világból. 

Ha podcast-ot kerestek, akkor hallgassatok bele a Startup Newsroom epizódjaiba, vagy hallgassátok a Felforgatókat, itt bátor és sikeres magyarok történeteit ismerhetitek meg. Szintén a vállalkozói létbe ad betekintést a Biznisz Boyz podcast-ja. 

A végére pedig egy ki néznivaló, a MOST Fórum egyik tavalyi rendezvényének is volt témája a siker. A beszélgetés felvételét megtaláljátok a Telekom Youtube csatornáján

Kövessétek a Magenta podcast csatornáját, mindenképpen iratkozzatok fel, hogy ne maradjatok le a friss tartalmakról!